Booking
RESERVEER NU

Reserveer je vakantie nu

CAMPING
Direct aan het meer

Camping

De camping strekt zich uit over een oppervlakte van ongeveer 15.000 m2 en is gelegen op de westelijke oever van het Gardameer, aan de Golf van Manerba, op een rustige en mooie locatie direct aan het meer.

camping

De camping heeft een toiletgebouw, bars, ruime groenvoorziening met allerlei soorten planten, een speeltuin, barbecue, een wasruimte, fietsverhuur, een eigen trailerhelling, aanlegboeien en parkeerplaatsen voor trailers en boten. 

 

De camping beschikt over een receptie waar je excursies kunt boeken, post versturen (dagelijkse lichting), fietsverhuur, olijfolie van eigen oogst kunt kopen. Met het oog op de veiligheid en gemoedsrust van onze gasten is er nachtbewaking op de camping. 

 

De camping beschikt ook over een restaurant-pizzeria met uitzicht op het meer, waar u ook brood kunt bestellen, genieten van een rijk en gevarieerd ontbijtbuffet en verschillende menu’s, met een pizza-afhaalservice. Bij het zwembad vindt u een zelfbedieningsbar met drankautomaat. Direct aan het meer staat een tweede bar waar je in de periode van mei tot september heerlijk kunt ontspannen bij een drankje en snacks, of tijdens de thema-avonden naar goede livemuziek kunt luisteren.

Staanplaatsen

De ruime staanplaatsen, ideaal voor tenten, caravans en campers, zijn voorzien van een 220-volts elektriciteitsaansluiting (6 ampère) en van gezamenlijke wateraansluitingen verspreid over het terrein.

Aanbiedingen

Reserveer je verblijf tegen een speciale prijs

Pretparken Gardameer

Je kunt bij ons je kortingskaartje bestellen voor de grote parken van het Gardameer…

Social

Volg ons op Instagram om meer te zien van de Residence
en de wonderen van het Gardameer.

Nieuw 2023
onze diensten inbergrepen:
  • BESTE PRIJSGARANTIE
  • AIRCONDITIONING / VERWARMING
  • EERSTE SET HANDDOEKEN ED BEDDENGOED
  • WI-FI
Nieuw 2023
onze diensten inbergrepen:
  • BESTE PRIJSGARANTIE
  • AIRCONDITIONING / VERWARMING
  • EERSTE SET HANDDOEKEN ED BEDDENGOED
  • WI-FI