Booking
RESERVEER NU

Reserveer je vakantie nu

Zwembad
Direct aan het meer

Dubbel zwembad
met uitzicht

Voor de gasten van het resort is er een dubbel zwembad met een variërende diepte van 0,80 m (voor de peuters) tot 1,70 m. Voor uw veiligheid en die van uw kinderen is er tijdens de openingstijden een badmeester aanwezig. Het zwembad is gemakkelijk bereikbaar vanaf de verschillende woonunits en ligt op een prachtige plek, omringd door groen met verschillende soorten palmbomen en een prachtig uitzicht op het meer en de baai van Manerba del Garda.

Een zoete pauze bij het zwembad

De Plumeria poolbar is de perfecte plek om te genieten van een ontbijt of een snack bij het zwembad. De exclusieve locatie biedt een prachtig uitzicht op het meer en de weelderige natuur van het Gardameer.

De perfect balans tussen vermaak en ontspanning

Het zwembad is ontworpen om een goed evenwicht te bieden tussen plezier en ontspanning en om aan de behoeften van jong en oud tegemoet te komen. Er is een groot zonneterras bij, met ligstoelen en parasols en een bar met drank- en snackautomaten. In de maanden juli en augustus worden er bovendien aquagymlessen georganiseerd en één keer per week. Het nieuwe en goed uitgeruste zwembad biedt rechtsreeks uitzicht op de adembenemend mooie Golf van Manerba, de Rocca en het eiland Borghese.

Aanbiedingen

Reserveer je verblijf tegen een speciale prijs

Pretparken Gardameer

Je kunt bij ons je kortingskaartje bestellen voor de grote parken van het Gardameer…

Social

Volg ons op Instagram om meer te zien van de Residence
en de wonderen van het Gardameer.

Speciale juli aanbieding
-10%
10% korting op uw verblijf van 8 tot 15 juli.
Ook geldig voor verblijven van één nacht!
SPECIALE JULI AANBIEDING
-10%
10% korting op uw verblijf van 8 tot 15 juli.
Ook geldig voor verblijven van één nacht!