Booking RESERVEER NU

Reserveer je vakantie nu

Voor alle appartementtypes en stacaravans is het minimum verblijf van 06/07/2024 tot 30/08/2024 7 nachten, van zaterdag tot zaterdag.

Reglement

TOEGANG TOT HET VAKANTIEPARK
Voor toegang tot het vakantiepark is toestemming van de Directie vereist op vertoon van een geldig legitimatiebewijs. Minderjarigen worden toegelaten indien vergezeld door ouders, meerderjarige familieleden of volwassenen die de volledige verantwoordelijkheid ten opzichte van derden voor hen op zich nemen. De accommodatie zal toegewezen worden door de Directie en elk verzoek om uw verblijf te veranderen of te verlengen zal uitsluitend op basis van de beschikbaarheid op dat moment ingewilligd worden.

BEZOEKERS
Bezoekers, ook indien vergezeld door de gasten, worden alleen toegelaten na voorafgaande toestemming van de Directie en tegen betaling van het tarief dat daarvoor geldt. De Directie behoudt zich het recht voor om de toegang aan dagbezoekers te weigeren. Tijdens uw verblijf is het bovendien niet toegestaan om vrienden of familieleden te laten overnachten, ook als de maximale bezetting van de accommodatie niet is bereikt.

INCHECKEN
Inchecken is mogelijk van 14.30 tot 18.30 uur. Buiten deze tijden kan de service niet gegarandeerd worden, tenzij de klant tijdig bericht geeft. Bij aankomst wordt behalve om de legitimatiebewijzen ook gevraagd om de gegevens van een creditcard als borgstelling. De namen van de bij het inchecken aangemelde personen mogen om geen enkele reden achteraf veranderd worden.

VROEG INCHECKEN EN LAAT UITCHECKEN
Eerder inchecken is mogelijk op verzoek en op basis van beschikbaarheid van de accommodatie. De toeslag voor eerder inchecken bedraagt 30% van het dagtarief. Afhankelijk van de beschikbaarheid is het mogelijk om later uit te checken, tot maximaal 18.00 uur, tegen betaling van een toeslag van 50% van het dagtarief. De gasten die de accommodatie vóór 10.00 uur moeten verlaten maar gebruik willen maken van de faciliteiten van het vakantiepark zijn na die tijd en na voorafgaande toestemming van de Directie hiervoor een bedrag verschuldigd.

RECEPTIE
De receptie is dagelijks geopend van 8.30 tot 12.00 uur en van 14.30 tot 18.30 uur.

TOERISTENBELASTING
Van 01-04 tot en met 31-10 geldt de toeristenbelasting die de gasten bij het inchecken contant moeten betalen. Het bedrag is € 1,50 per nacht voor elke volwassene en elke jongere vanaf 15 jaar.

PARKEREN EN RONDRIJDEN IN HET PARK
Elke wooneenheid heeft een eigen parkeerplaats. Een tweede auto en ook de voertuigen van bezoekers, kunnen op een speciaal daarvoor bestemde plaats geparkeerd worden, waarvoor de betreffende dagtoeslag geldt. Binnen het park wordt u verzocht om op gematigde snelheid te rijden om geen schade aan personen of voorwerpen toe te brengen.

STILTETIJDEN
Op het Complex gelden de volgende stiltetijden om andermans rust niet te verstoren: van 23.00 tot 7.00 uur en van 13.00 tot 15.00 uur. Wij attenderen onze gasten erop dat het om normaal tuinonderhoud uit te kunnen voeren in sommige gevallen kan voorkomen dat de bovengenoemde tijden niet in acht genomen kunnen worden door ons onderhoudspersoneel.

HUISDIEREN
Honden moeten aangelijnd gehouden worden, de eigenaar moet zorgen voor een goede hygiëne van de hond en de hond mag de andere gasten niet tot last zijn. Het is niet toegestaan om honden mee te nemen naar het zwembad of het restaurant.

ZWEMBAD
Het gebruik van het zwembad is alleen toegestaan voor gasten van het vakantiepark van 8.00 tot 19.00 uur. Verder wordt verzocht om het specifieke reglement bij de ingang van het zwembad in acht te nemen.

BAR
In de bars van het Complex gelden de volgende openingstijden:
Plumeria pool bar: 09:00 – 12:00 / 14:30 – 18:00
Bar Nasimi Beach aan het meer: 08:30 – 24:00 uur.
Tijdens het laagseizoen en in geval van slecht weer kunnen de hierboven genoemde tijden wijzigen.

RESTAURANT LA VINESSA
Het restaurant is geopend van 8.00 tot 10.00 uur voor de broodservice, ontbijt en de verkoop van kranten en tijdschriften en van 18.00 tot 22.00 uur voor het diner. Op zaterdag en zondag is het restaurant ook geopend voor de lunch van 12.00 tot 14.00 uur.

OMGEVING
Recreatieve activiteiten kunnen vrijuit ondernomen worden in de speeltuin achter het zwembad, waar ook een pingpongtafel staat. Wij vragen onze gasten vriendelijk maar dringend om de vegetatie, de hygiëne en de netheid van het Complex te respecteren.

GESCHEIDEN AFVALINZAMELING
We besteden speciale aandacht aan gescheiden afvalinzameling. In uw accommodatie en in de speciale afvalruimte staan afvalcontainers en -bakken waarin u uw afval gescheiden kunt weggooien.

BARBECUE
Het is niet toegestaan om barbecues in de buurt van de accommodaties aan te steken, tenzij de Directie daar vooraf toestemming voor gegeven heeft.

INTERNET
Wifi is gratis en inbegrepen in de prijs.

BOTEN EN BOEIEN
Motorboten mogen het zwemgedeelte alleen loodrecht ten opzichte van de oever naderen op een maximumsnelheid van drie knopen. U wordt verzocht om het strand vrij te laten en geen boten, opblaasboten, kano’s e.d. te laten liggen. Wij verzoeken u om alle wettelijke voorschriften die gelden voor varen op het meer in acht nemen. De Directie informeert de gasten dat de voor motorboten gereserveerde boeien ook betaald moeten worden indien zij niet gebruikt zijn of in geval van vervroegd vertrek.

VERTREK
De Directie verzoekt de gasten vóór 10.00 uur het Complex te verlaten. Voor elk vertrek na deze tijd wordt een extra dag in rekening gebracht. Verder wordt geadviseerd om de rekening de dag vóór vertrek te voldoen. De gasten zijn gehouden om het volledige bedrag van het verblijf te voldoen ook in geval van latere aankomst en/of eerder vertrek. De tarieven gelden bovendien per dag, onafhankelijk van de aankomsttijd. Bij vertrek zal het appartement worden gecontroleerd en in geval van schade en/of ernstige staat van wanorde zal de Directie om een vergoeding vragen.

VERLOREN VOORWERPEN
Eventueel achtergelaten voorwerpen in de accommodatie na vertrek zullen op verzoek naar het huisadres van de gast gestuurd worden tegen betaling van de daaraan verbonden kosten. Wij wijzen elke aansprakelijkheid voor tekortkomingen in de dienstverlening vanwege uitval van gas, water of stroom, onvoorziene defecten aan apparatuur of andere oorzaken die te wijten zijn aan overmacht van de hand. Om geen enkele reden zal korting verleend worden om eventuele of vermeende tekortkomingen in de dienstverlening die zich zouden kunnen voordoen te dekken. Bovendien wordt elke aansprakelijkheid voor schade veroorzaakt door andere gasten, weersomstandigheden, natuurrampen, epidemieën, ziekten en diefstal van datgene wat niet uitdrukkelijk in bewaring gegeven is bij de Directie van de hand gewezen. Wij danken de gasten voor de waardevolle samenwerking en wij wensen u een aangenaam verblijf!

Aanbiedingen Reserveer je verblijf tegen een speciale prijs
Pretparken Gardameer

Je kunt bij ons je kortingskaartje bestellen voor de grote parken van het Gardameer…

Social

Volg ons op Instagram om meer te zien van het resort
en de wonderen van het Gardameer.

aanbiedingen 2024
15% korting
van 23/03 tot 30/30, van 06/04 tot 11/05, van 01/06 tot 22/06 en van 14/09 tot 05/10
(minimum verblijf: 5 nachten)
5% korting
op alle boekingen tot 31/03
(geldig voor het hele seizoen 2024)
aanbiedingen 2024
15% korting
van 23/03 tot 30/30, van 06/04 tot 11/05, van 01/06 tot 22/06 en van 14/09 tot 05/10
(minimum verblijf: 5 nachten)
5% korting
op alle boekingen tot 31/03
(geldig voor het hele seizoen 2024)